Σήμερα έγινα κι εγώ πάλι παιδί

Σήμερα το πρωί, αφού σηκωθήκαμε μετά κόπων και βασάνων από το κρεβάτι, αποφάσισα να βγάλω τα κορίτσια μου έξω στο πάρκο, στο οποίο βρεθήκαμε για πρώτη φορά και ήταν μάλιστα 3′ δρομος με το αυτοκίνητο! Το είχαμε και οι τρεις ανάγκη. Να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα και αρκετό ήλιο! Πάει τώρα καιρός που δεν μπορούσαμε να βγούμε λόγω ιώσεων (που θερίζουν αυτή την εποχή) και προτίμησα να μην πάω με τα παιδιά σε κάποιο κλειστό χώρο πάλι εκθέτοντας τα σε νέα μικρόβια και ιώσεις.

Έτσι παρά την ψυχρούλα έξω, απολαύσαμε μια ηλιόλουστη μέρα, χαρήκαμε την φύση, λερώθηκαμε, αλλά πάνω απ’ όλα παίξαμε και ευχαριστηθήκαμε!

Σήμερα στο πάρκο θυμήθηκα πόσο πολύ δεν κρατιόμουν και εγώ παιδί και ήθελα να βγω έξω, να τρέξω, να λερωθώ, να “ελευθερωθώ”!

Την επόμενη φορά που θα το κάνουμε ευελπιστώ να πάμε με ποδήλατο!Supercool μαμάδες και μπαμπάδες ακούστε τις ανάγκες των παιδιών σας και βγάλτε τα έξω. Ξέρω ότι δεν είναι παντα εύκολο και μιλάω από προσωπική εμπειρία φυσικά, μιας και είμαι μαμά δυο νηπίων! Παρόλα αυτά αξίζει να αφήσουμε στην άκρη ότι άλλο μας απασχολεί, και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στα παιδιά μας για να παίξουμε μαζί τους.

Κάντε το!

Σήμερα πάντως με τα δυο μου κοριτσάκια στο πάρκο έγινα κι εγώ παιδί!

Και μαντεψτε (;) !

Ανυπομονώ να το ξανακάνω..!

Δείτε εδώ το βιντεο:

SupercoolMama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s