Μπισκότα και τούρτα σοκολάτας με αφορμή τον έρωτα και με υπογραφή Supercoolmama!

Δεν ήμουν ποτέ φαν του Βαλεντίνου, ναι αυτού που γιορτάζεται σήμερα (μην τον λέτε και άγιο γιατί με πιανει αναγούλα δηλαδή) και έχει καθιερώσει την 14η Φεβρουαρίου ως παγκόσμια πια -εμπορική θα έλεγα- γιορτή του έρωτα.

Φυσικά και είμαι συναισθηματικός τύπος και φυσικά με συγκινούν πάντοτε πράξεις και εκδηλώσεις αγάπης.. Ναι τέτοια είμαι και εγώ σκατοευαίσθητη.. Αλλά..

Ε, όχι ρε παιδιά, οι ερωτευμένοι δεν χρειάζονται αυτή την συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάσουν!

Ένας αληθινά ερωτευμένος εκφράζει τα συναισθήματα του με κάθε ευκαιρία απέναντι στο ταίρι του, αλλά όπως και να έχει σε εμάς ειδικότερα τις γυναίκες, αρέσουν οι καρδούλες και τα λουλουδάκια και οι σοκολάτες και ότι άλλο χαριτωμένο μπορεί να μας χαρίσει κάποιος ακόμη και αυτή την ανούσια κατ’ εμένα ημέρα γιορτής!

Ωραίο είναι να δίνουμε και να εισπράττουμε αγάπη όλο το χρόνο, κάθε ημέρα που περνά, κι έτσι θα γεμίζουμε τις καρδιές μας με όμορφα συναισθήματα και θα νιώθουμε τουλάχιστον ότι είμαστε σημαντικοί στην ζωή αγαπημένων μας ανθρώπων.

Στον συνάνθρωπο μας, στο ταίρι μας, στους φίλους μας, στην γείτονα μας, στην οικογένεια μας. Και μπορούμε να το κάνουμε ανώδυνα και ανέξοδα και κυρίως ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αξιοποιήστε ότι δυνατότητες έχετε και χαρίστε κάτι δικό σας αν θελετε να ‘ναι κάτι χειροπιαστό και ξεχωριστό. Μπορεί εν τέλει να μην είναι εντυπωσιακό ή αψεγάδιαστο αλλά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη αξία αν είναι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι και φυσικά απ τα τα χεράκια σας, κάτι στο οποίο δώσατε λίγο από το χρόνο σας για να το ετοιμάσετε.

Εγώ την περασμένη εβδομάδα λόγω τω γενεθλίων αγαπημένων φίλων ετοίμασα τα δικά μου γλυκίσματα που είχαν θέμα την αγάπη! Έτσι για να ‘μαστε και μέσα στο κλίμα των ημερών ! Ευπειθώς αναφέρω ότι ανακάλυψα την αγάπη μου για την ζαχαροπλαστική αφότου έγινα μαμά – όπως και πολλές νέες μαμάδες –  και νομίζω ότι σταδιακά βελτιώνομαι όσο περνά ο καιρός.

Μπισκότα βουτύρου με ζαχαροπαστα ετοίμασα για δυο πολύ γλυκά και αγαπημένα κορίτσια! Όχι δεν γιόρταζαν αλλά άξιζαν το μπισκοτάκι τους. Το άλλο γλυκάκι στο αλουμινόχαρτο είναι ένας γρήγορος κορμός πραλίνας (συνταγή Παρλιάρου) για να φάμε όλη η παρέα.Μπισκότα βουτύρου επίσης για τον φίλο μου τον Ζακ που είχε τα γενέθλια του και λατρεύει τα μπισκότα μου. Σε σχήμα καρδούλας και αυτά με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και τρουφα.Όμως ετοίμασα και ένα ιδιαίτερο μπισκότο για την γυναίκα του που είναι έγκυος. Έτσι, γιατί τις μανούλες και κυρίως τις μέλλουσες μανούλες πρέπει να τις φροντίζουμε και να τις σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω..

Κουβαλάνε μια τουλάχιστον παραπάνω ψυχούλα μέσα τους.Τέλος, ο φίλος μας ο Κώστας είχε τα γενέθλια του και η τούρτα σοκολατίνα που του ετοίμασα ήταν και αυτή με θέμα την αγάπη.. Ερωτευμένος και ο ίδιος.. Αμ πως άλλωστε;

Δεν είναι Supercool;

Τις συνταγές μου θα τις μοιραστώ με χαρά σε επόμενο ποστ για να μην μακρηγορώ!

Ως τότε Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και τους αγαπησιάρηδες!

Με πολύ αγάπη,

SupercoolMama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s