Καλωσήρθες Άνοιξη!

Μπορεί ακόμη “μαρτάκια” να μην φορέσαμε (θα το κάνουμε σύντομα κι αυτό όμως), αλλά αλλάξαμε εποχή και διάθεση και ευτυχώς έχουμε περάσει το στάδιο με τις απανωτές ιώσεις που ως τώρα μας ταλαιπωρούσαν..

Έφτασε λοιπόν και η άνοιξη, και ο καιρός τις τελευταίες μέρες είναι supercool, με την θερμοκρασία να έχει αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου εδώ στο Ντένβερ του Κολοράντο! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι εδώ έχει σχεδόν όλο το χρόνο ήλιο (ακόμη και τις κρύες μέρες του χειμώνα) αλλά ο καιρός έχει περίεργες αυξομειώσεις θερμοκρασίας ακόμη και μέρα με τη μέρα. Σήμερα ο ήλιος έκαιγε τόσο πολύ που ακόμη και αυτή την στιγμή που σας γράφω και είναι βράδυ Σαββάτου εδώ, το πρόσωπό μου νιώθω να με καίει.. Κι έτσι αν αύριο “χιονίσει χαρτοπετσέτες” όπως λέει και κάποιος αγαπημένος φίλος, δεν θα εκπλαγώ κιόλας..

Ως SupercoolMama δεν θα μπορούσα να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να βγούμε με την οικογένειά μου έξω από το σπίτι, να χαρούμε, να παίξουμε και να τρέξουμε, να κάνουμε πικ-νικ, να ξεδώσουμε και να αλλάξουμε διάθεση ακολουθώντας αυτήν του καιρού και φυσικά να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους αφού είναι πάλι Σαββατοκύριακο !

Ευτυχώς που έχουμε κάνει φίλους καλούς, Έλληνες που ζούνε καιρό εδώ και μαζί ανακαλύπτουμε τις ομορφιές της φύσης, γεμίζουμε με νέες εικόνες, ήχους και εμπειρίες ζωής στη χώρα που μας φιλοξενεί.

Αρχικά, δώσαμε ραντεβού ψηλά στο βουνό “Red Rocks” και συγκεκριμένα σε κάποιο πάρκο εκεί κοντά που λέγεται “Matthews/Winters Park”. Εκεί μας πρότεινε να πάμε μαζί ο φίλος μας ο Γιάννης,ο οποίος ως περιπετειώδης τύπος, λάτρης της φύσης και των extreme sports προσγειώθηκε κάποια μέρα με το “παραπέντε” του (το γνωστό αλεξίπτωτο πλαγιάς) ανακαλύπτοντας το συγκεκριμένο μέρος, που σήμερα μάλιστα έσφυζε από κόσμο. Εγώ το ευχαριστήθηκα σαν μικρό παιδί και ένιωσα σαν να ήταν μια από εκείνες τις ηλιόλουστες “Καθαρές Δευτέρες” ή “Πρωτομαγιές” εκεί στο όμορφο χωριό που μεγάλωσα, στην Κοζάνη που πηγαίναμε στο βουνό και παρακαλούσαμε να μην τελειώσει εκείνη η μέρα απολαμβάνοντας την φύση και την μοναδικότητά της.

Κάναμε πικ-νικ, ανεβήκαμε και κατεβήκαμε την πλαγιά στο βουνό με τα παιδιά μας και συνεχίσαμε το παιχνίδι και την βόλτα σε κάποιο κοντινό πάρκο οδηγώντας 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο για να φτάσουμε σε μια περιοχή που λέγεται Golden.

Εκεί αμολήσαμε τα παιδιά στην παιδική χαρά, έπειτα κάναμε βόλτα περνώντας πάνω από μια γέφυρα που διέσχιζε ένα ποτάμι, ενώ τριγύρω υπήρχαν γηπεδάκια τένις, baseball, μερικά διατηρητέα σπίτια χρυσοθήρων, ακόμη και κοτέτσια με κοτούλες. Εν ολίγοις, καλωσορίσαμε την άνοιξη σήμερα με τον πιο όμορφο τρόπο. Υπέροχη μέρα, με καλή παρέα, ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια, νέες εμπειρίες.

Από εμένα εκτός από μπόλικη θετική ενέργεια και αγάπη μια ακόμη ευχή εκτός από “καλό μήνα”: Μακάρι κάθε άνοιξη να ξεκινά έτσι όμορφα για όλους τους ανθρώπους, όπως ξεκίνησε η δική μου άνοιξη φέτος. Σήμερα. Μακάρι ο καθένας μας μέσα στην δική του “μιζέρια” και τα προβλήματα που τον απασχολούν να βρίσκει διεξόδους και τρόπους να βλέπει την ζωή θετικά. Μικρή είναι! Ας την χαρούμε λοιπόν.

Δεν σας λέω τίποτα παραπάνω! Θα τα δείτε τα υπόλοιπα στα παρακάτω βίντεο:

SupercoolMama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s