Φύγαμε για πάρκο!

Σήμερα ήταν τόσο όμορφη και ηλιόλουστη η μέρα εδώ στο Ντένβερ που μας επέτρεψε να βγούμε πάλι απ´το καβούκι μας κάνοντας ποδηλατάδα και φτανοντας σε ένα πανέμορφο πάρκο με τις δυο μου κορούλες για παιχνίδι και διασκέδαση!

Θα με συγχωρήσετε για τα βίντεο που τράβηξα αλλά μου είναι δύσκολο με το κινητό και κάνοντας ποδήλατο (είμαι και ατσούμπαλη φυσικά) να κρατήσω σταθερά την κάμερα στο κινητό μου..Επομένως, λιγάκι επιείκεια σας παρακαλώ για την εικόνα..Αυτό που πραγματικά θέλω να σας μεταφέρω είναι πως η έξοδος με τα παιδιά σε κάποιο πάρκο εδώ είναι ευχάριστη διαδικασία για μια μαμά που δεν εργάζεται και έχει την δυνατότητα να το κάνει.. Κουραστική διαδικασία μεν, αλλά όταν βλέπεις την χαρά και την ικανοποίηση στα προσωπάκια των παιδιών σου αποζημιώνεσαι για όλα και δεν μετράς τίποτα.. Οι εικόνες στα βίντεο μου, μιλούν μόνες τους.. Ελάτε μαζί μας να σας ξεναγήσω λοιπόν..Εκτός από νέες γνωριμίες με μαμάδες, γιαγιάδες και παιδάκια που βγήκαν για παιχνίδι, συναντήσαμε σήμερα και ένα βανάκι με παγωτά που περίμενε με μπόλικο ενθουσιασμό ένα μπουλούκι από παιδιά! Εννοείται πως δεν ρωτησα κανέναν πριν λάβω θέση και στήθηκα κανονικά στην ουρά ώστε να πάρω στις μικρές μου το δικό τους παγωτό..

Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω, μου είπαν ότι ήταν κερασμένα τα παγωτά μας. Είχε προγραμματιστεί να φτάσει στο σημείο ο “παγωτατζής” προσκεκλημένος από τις δασκάλες ενός γκρουπ με παιδιά από ένα σχολείο που βγήκαν προφανώς για εκδρομή στο πάρκο.. Κι έτσι μια ευγενέστατη γιαγιά που ήταν με τις δίδυμες εγγονούλες της εκεί, κέρασε και τα δικά μας παγωτά πριν ακόμη καταλάβω τι έγινε..

Έτσι ευχαριστημένες πια, γυρίσαμε σπίτι και δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια ή διαπραγμάτευση από μέρους μου για να τις πείσω να κοιμηθούν…

2 thoughts on “Φύγαμε για πάρκο!

    1. Αν δεν εξαντλήσουν λίγο από την ενέργεια τους δεν ηρεμούν.. Τα παιδιά θέλουν παιχνίδι και έξω Λούη μου.. Εδώ εμείς οι ενήλικες δεν αντέχουμε μέσα και πλήττουμε συχνά! Πόσο μάλλον αυτά! Περάσαμε υπέροχα σήμερα! Πολλά φιλιά και από εμάς

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s